"PIKSI, DOĐI DA SE UPOZNAMO, OVO JE DEMOKRATSKA ZEMLJA": Sprema se NOVI HAOS
Dragan Stojković Piksi, Foto: Mahmut Serdar Alakus / AFP / Profimedia

NASTAVLJA PO STAROM

"PIKSI, DOĐI DA SE UPOZNAMO, OVO JE DEMOKRATSKA ZEMLJA": Sprema se NOVI HAOS

Objavljeno: 08:13h

Nekadašnji fudbaler, a trenutno stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović, ponovo je "pecnuo" selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

U studiju se komentarisala utakmica između Danske i Nemačke, kao i uloga selsktora.

- Danci će se sa svojim pozdraviti u ponedeljak. I pozdraviće se. Mislim da će on sam podneti, realno, četiri godine nema pobedu na Evropskom, Svetskom prvenstvu... To je istorija jako velika, to ozbiljni savezi ne trpe, oni to seku odma, za 24 sata. - počeo je Rade, a onda uputio poziv selektoru Stojkoviću:

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: RTS/Printscreen

- I ja bih isto voleo, pošto o fudbalu mnogo pričamo,... Nema šta nismo ispričali, evo Nemanjine ptice smo izanalizirali, pričamo dosta o fudbalu, i ja bih voleo najiskrenije ako može da RTS sa urednikom dogovore dolazak selektora (Dragana Stojkovića Piksija prim.aut) u studio, ovde da pričamo u korektnom, ljudskom, demokratskom tonu, kao što je naša zemlja, kao što su naši ljudi... Merodavni, tu ste vas dvoje, Nemanja... Sjajan primer je bio Dalić, selektor Hrvatske, koji je došao u studio sat i po vremena pričao o svim temama. Ja bih bio prezadovoljan kad bi Zoran Marković, glavni i odgovorni urednik, kad bi nam omogućili... Ovde ima jedna dobra priča, jer mi smo demokratska zemlja, a pogotovo fudbalska tema, ništa ne bi bilo lepše.... A i da ga upoznam... Ja ga nikad nisam upoznao - rekao je Bogdanović.

Podsetimo, selektor je u prošlosti rekao kako ne poznaje Bogdanovića, da bi on žestoko odgovorio. Stoga i ova prizivka...

Bonus video:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.